Om Wabeno i Falkenberg

Legotillverkning i tunnplåt sedan 1998

Vi startade vår legotillverkning i Falkenberg 1998 och har sedan starten utvecklat verksamheten med fler maskiner och anställda. 2006 flyttade vi in i nya större lokaler och idag är vi en komplett leverantör inom legotillverkning och erbjuder också produktutveckling från idé till färdig produkt. 

Våra kunder finns i Sverige men även internationellt i flera olika länder som Tjeckien, Kina och Japan. Branscherna är varierande och innefattar bland annat telekom, butiksinredning, belysningsarmaturer och elektronik.  

Om Wabeno legotillverkning tunnplåt
Om Wabeno legotillverkning tunnplåt

Maskinpark som hanterar det mesta

Vi är en komplett leverantör inom legotillverkning och erbjuder tjänster inom revolverstansning, bockning, laserskärning, svetsning, montering och ytbehandling. I takt med att behoven ökar utvecklar vi vår maskinpark och utbildar personalen för att kunna leverera kontinuerligt hög kvalitet.

Utöver tillverkning bistår vi våra kunder med synpunkter inom materialval, konstruktion och ytfinish. Vi brinner för produkter som är både smarta och kostnadseffektiva som hjälper våra kunder att öka konkurrenskraften.

Läs mer om våra tjänster inom legotillverkning

Ständig utveckling och effektivisering

Vårt stora engagemang i företaget ser till att vi hela tiden utvecklas inom alla delar i verksamheten. Från nya maskiner och material till utbildning av personal är vi alltid redo att leverera det bästa för varje enskild kund.

Oavsett om ni är i behov av enkla plåtdetaljer eller en komplett produkt kan ni räkna med att Wabeno tar fram en resurssnål produkt till bra pris och hög kvalitet. Alltid levererad när ni behöver den.

Kontakta oss med er förfrågan

Om Wabeno legotillverkning tunnplåt