Legotillverkning av tunnplåtsdetaljer

Vi löser dina behov av plåtdetaljer

Vi har lång erfarenhet av tunnplåtsbearbetning och har genom årens lopp producerat tusentals plåtartiklar av hög kvalitet till olika branscher som butiksinredning, telekom, belysningsarmaturer och elektronik. Vi erbjuder legotillverkning och tjänster inom:

  • Revolverstansning
  • Laserskärning
  • Bockning
  • Svetsning
  • Montering
  • Ytbehandling

Kontakta oss med din förfrågan

Utveckling legotillverkning Wabeno Sverige

Utveckling till er fördel

Vårt mål är inte bara att tillverka det kunden ber oss om. Vi vill att våra kunder ska få bättre och mer resurssnåla plåtprodukter som också blir mer prisvärda för att kunna öka sin konkurrenskraft. Vi letar kontinuerligt efter smarta och flexibla lösningar för att kunna leverera den bästa produkten.

I takt med att våra kunders behov av nya material och ny design förändras finns vi med och hittar nytänkande lösningar. Är behovet en komplett produkt och inte bara en plåtdetalj kan vi hjälpa till från idé till färdig produkt.

Läs mer om vår produktutveckling

Leveranser att lita på

Då vi ofta producerar plåtdetaljer som är en del av en större produkt vet vi hur viktigt det är att leveranstider hålls. Vi känner en stark stolthet i att leverera rätt produkt av hög kvalitet vid rätt tillfälle. Anlitar du Wabeno kan du vara säker på att få den produkt du behöver när du behöver den.

Vill du veta mer om vår legotillverkning av tunnplåtsdetaljer? Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att tillverka precis den plåtdetalj som du behöver.

Kontakta oss eller ring oss på telefon 0346-871 10.